Чого ще чекати від Росії  / фото REUTERS

Російська кампанія із захоплення Києва та великих міст зазнала невдачі. Через це російський агресор змінюватиме тактику.

Бойові дії можуть зайти у глухих кут, однак він буде для України дуже руйнівний. Військовий експерт Ігор Козій в ефірі 24 каналу розповів, що погоджується із цим твердженням.

За його словами, сьогодні Росія взяла, як можуть вважати, оперативну паузу. Основна її ідея – не лише визначитись з тим, як далі діяти.

Відео дня

"Очевидно, під час цього ракетно-бомбові удари будуть продовжуватись", – сказав Козій.

Так само ясно, що це робиться фактично задля того, щоб спробувати вибити якісь девіденти під час переговорів між українською та російською стороною.

"Однак тут нічого нового немає. Важливо визначити, звідки Росія візьме ресурс, як вона проводитиме, наприклад, приховану мобілізацію", – додав експерт.

Експерт підкреслив: "твердження, що ця пауза, яка уже затягнулася, корисніша для Росії ніж України, не зовсім правильне. Ми також розуміємо, що ворог хоче накопичити сили".

Раніше радник керівника Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що наразі в Україні фронт практично завмер, оскільки сторонам не вистачає сил для реального переламу ситуації.

Вас також можуть зацікавити новини: