Бєлгород атакували 18 березня / колаж УНІАН, фото t.me/shot_shot

У Росії заявили про повторну атаку Бєлгородскоъ області у понеділок, 18 березня.

Оновлено. У Міноборони РФ заявили, що з 11:30 до 11:45 за московським часом "припинено чергову спробу" атакувати Бєлгородську область із застосуванням реактивних систем залпового вогню RM-70 "Вампір", "Вільха" і "Град": "Черговими засобами ППО над Бєлгородською областю знищено в повітрі вісім реактивних снарядів РСЗВ "Вампір", два реактивні снаряди РСЗВ "Вільха" і один реактивний снаряд РСЗВ "Град".

Губернатор області В'ячеслав Гладков повідомив, що під обстріл потрапило село Головчине: "Постраждалих немає. Ушкодження різного ступеня виявлено у 10 приватних домоволодіннях та 2 автомобілях (один з яких згорів внаслідок влучення снаряду)".

Наслідки атаки села Головчине / фото Гладкова

До цього в Міноборони РФ традиційно відзвітували, що вранці спробу атаки із застосуванням реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір" було відбито: "Черговими засобами ППО десять реактивних снарядів знищено в повітрі над Бєлгородською областю".

У російських пабліках тим часом із посиланням на заяву мера міста Валентина Демідова під час оперативної наради уряду регіону повідомляють, що під час ранкового обстрілу Бєлгорода одна людина постраждала, пошкоджено один приватний будинок, місцевий склад, дві машини й автобус.

Вибухи в Бєлгороді 18 березня - відео

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Нагадаємо, Сили оборони України минулої доби знищили ще 810 російських окупантів. Загальні бойові втрати Росії в Україні станом на ранок 18 березня орієнтовно склали 431550 осіб особового складу.

Також від початку широкомасштабного вторгнення Росія втратила на менш: танків - 6809, бойових броньованих машин - 13014, артилерійських систем - 10668, РСЗВ - 1017, засобів ППО - 720.

Вас також можуть зацікавити новини: