У Чернігівській області поширюють дезінформацію про "здачу" міста / фото УНІАН, Андрій Скакодуб

Чернігів повністю перебуває під контролем Збройних сил України.

Про це повідомив голова Чернігівської облдержадміністрації В’ячеслав Чаус.

За його словами, в області поширюють дезінформацію про "здачу" міста, йому особисто за день зателефонували 20 людей із цим питанням.

Відео дня

Командувач оперативного командування "Північ" Віктор Ніколюк своєб чергою наголосив, що Чернігів був, є і залишатиметься українським.

Також міський голова Владислав Атрошенко поінформував про ситуацію в Чернігові - за день 5 поранених. Одна людина прооперована, життю загрози немає. Лікарні працюють у штатному режимі. В Чернігові пошкоджена котельня, є пориви ліній електропередач.

Міський голова наголосив, що він перебуває в Чернігові.

"Міський голова - на місці, та падлюка, яка пише, що я кудись поїхав: я знаю, хто це пише, і я її знайду потім", - наголосив Атрошенко.

Раніше були повідомлення, що 4 снаряди влучили в насосну станцію комунального підприємства "Чернігівводоканал". Було пошкодження обладнання та мереж електроживлення.

Станом на вечір водопостачання та водовідведення міста Чернігова здійснюється в плановому порядку. Територія Киїнської ТГ забезпечується питною водою безперервно. Тиск питної води - в межах норми.

Одна насосна станція водопроводу знеструмлена і тимчасово не працює.

Вас також можуть зацікавити новини: