У Кривому Розі жінка шокувала поранених бійців ЗСУ питанням - чого не здалися в полон / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

У Кривому Розі - місті, яке часто стає мішенню ракетних атак РФ, трапився "ватний" скандал через жінку з проросійськими поглядами: вона звинуватила поранених бійців Збройних сил України в тому, що вони не здалися в полон росіянам.

Інцидент стався в міській клінічній лікарні № 2. Відповідний ролик опублікував телеграм-канал "СВОЇ. Кривий Ріг". 

У кадрі поранені військові запитали у жінки, чому вона "кинула" їм в обличчя таке несправедливе звинувачення: "Ми що тут бігаємо просто так, що ви мали на увазі під тим, що ми повинні були здатися в полон?", - запитав один з них.

Але у відповідь отримав ще більш "вбивчу" аргументацію: 

"А чого ви не здалися в полон, ви не були б поранені й живі залишилися б", - заявила мешканка Кривого Рогу.

На зустрічне питання про те, чи знає вона, що росіяни роблять з солдатами ЗСУ в полоні, жінці було нічого відповісти. 

Армія РФ вбиває і знущається зі своїх полонених 

Нагадаємо, що армія РФ відома на фронті в Україні своїми воєнними злочинами й порушенням міжнародних конвенцій, які передбачають дотримання певних людських цінностей, навіть під час війни. Зокрема, вони регулярно знущаються й вбивають солдатів ЗСУ в полоні, вважаючи, що їм за це нічого не буде.

6 березня всіх українців шокував випадок про героїчну загибель солдата ЗСУ Олександра Мацієвського, який потрапив у полон РФ. Його росіяни беззбройним розстріляли після слів: "Слава Україні"

Відзначимо, що зі свого боку Україна шанує правила Женевської конвенції й забезпечує окупантам хороші умови у полоні, попри те, що вони прийшли до нас з війною. Нещодавно журналісти з'їздили в один з таборів й показали, як солдатів РФ навіть годують борщем.

Вас також можуть зацікавити новини: