На дні народження Рогозіна ліквідували екс-офіцера спецназу РФ / t.me/a_shtirlitz

У донецькому ресторані "Шеш-Беш" ліквідували колишнього офіцера російського спецназу "Альфа" Михайла Брідасова.

Як повідомив офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан "Штірліц", Брідасова ліквідували на святкуванні дня народження сканадального екс-очільника Роскосмосу Дмитра Рогозіна. 

"Колишній офіцер спиртназу "Альфа" Михайло Брідасов 21 грудня весело та феєрично відзначив днюху Рогозіна у донецькому ресторані "Шеш-Беш". Слава Нації. Смерть ворогам", - написав "Штірліц", додавши фото Брідасова з позначкою "Груз 200".

Відео дня

Ліквідацію підтвердив й сам Рогозін, який, до речі, на день народження отримав осколок у сідницю. Він зазначив, що Брідасов був близькою для нього людиною та особистим помічником.

Приліт у розпал застілля: як Рогозін відсвяткував день народження

Екс-глава Роскосмосу Дмитро Рогозін був поранений під час святкування свого дня народження в готелі окупованого Донецька. Разом з російським функціонером був поранений ще й "глава уряду "ДНР" Віталій Хоцінко.

Рогозін отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, "проникаюче осколкове поранення сідниць", а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

Пізніше в ДПСУ заявили, що Рогозіну під час святкування його дня народження в Донецьку "передали протокол" про порушення держкордону. Порушення державного кордону України тягне за собою відповідальність, зазначають прикордонники.

Вас також можуть зацікавити новини: