Ворожий ЗРК й не тільки: Генштаб розповів про “врожай” за останню добу  / t.me/landforcesofukraine

Минулої доби авіація Сил оборони та підрозділи ракетних військ і артилерії продовжили бити по силах та засобах окупантів.

Як йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України, авіація завдала одного удару по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також нашими захисниками було знищено 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один зенітно-ракетний комплекс "Стріла" противника.

Відео дня

Окупанти цієї ночі атакували Україну ударними БпЛА "Shahed-136/131". Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Повітряні сили ЗСУ інформували, що існує загроза застосування ворогом ударних БпЛА в Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській областях, близько 1:30-3:30. 

"Протягом минулої доби російські окупанти завдали 5 ракетних та 31 авіаційний удар, здійснив 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, серед яких є діти. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", – додали в Генштабі.

Втрати РФ в Україні - останні новини

Вчора українські захисники на одному з напрямків півдня ліквідували понад півсотні окупантів та військову техніку ворога. 

Також на Південному напрямку оператори Сил спеціальних операцій ЗСУ влучно вдарили по російських загарбниках та знищили інженерні комплекси "Торнадо".

Вас також можуть зацікавити новини: