Росія захлесне злочинність, впевнений експерт / фото REUTERS

Коли закінчиться війна в Україні, після поразки російської армії РФ накриє хвиля насильства і злочинності.

Впевненість у цьому висловив російський журналіст і соціолог Ігор Яковенко, зазначивши, що з вцілілими військовими, які повернулися з фронту, в Росію прийде справжня війна, зазначив соціолог.

"Все це буде наростати, причому різко виросте і перетвориться на дійсно повальне лихо після неминучої поразки Росії у війні. Велика кількість людей хлине з фронту, тих, хто вціліли у цій війні. Ці люди приїдуть в Росію у великі міста, повернуться додому і будуть продовжувати робити те, що вони робили на війні", - зазначив експерт.

За його словами, нинішня війна пов'язана із жахливими жорстокостями, що посилюється багатьма факторами, особливо її безглуздістю. Тому, на думку Яковенка, масштаб жорстокості у РФ після поразки буде непорівнянний з тим, що було коли-небудь раніше.

"Вагнерівець" повернувся в РФ з війни і тримав у страху все село

Нагадаємо, як писав УНІАН, в Росії за підозрою у вбивстві пенсіонерки затримали колишнього зека Івана Россомахіна, який воював в Україні у рядах ПВК "Вагнера".

Повідомлялося, що додому він приїхав на час відпустки. При цьому незадовго до вбивства на місцевому телебаченні вийшов сюжет про Россомахіна, де говорилося, що чоловік тримає в страху рідне село - Новий Бурець.