У Криму лунають вибухи / Скриншот

У ніч на суботу, 12 серпня, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Про це пишуть російські та місцеві Telegram-канали.

Місцеві жителі повідомляють, що чули гучний вибух у Кіровському районі. Тим часом на каналі "інформаційного центру автомобільних доріг про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту і підготовці до огляду" повідомляють, що міст перекритий.

"Рух автотранспорту по Кримському мосту тимчасово перекрито. Тих, хто знаходиться на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і слідувати вказівкам співробітників транспортної безпеки", - повідомили вони о 01:30.

Відео дня

Оновлено о 04:45: У Новоозерному знаходиться військова база зберігання (943 ЦЗМР) з великою кількістю техніки, пише "Кримський вітер".

Тим часом, радник "голови" Криму Олег Крючков заявив, що над різними районами Криму спрацювала ППО.

Рух автотранспорту Кримським мостом відновили о 03:14.

Telegram-канал Кримський вітер повідомляє, що вже майже годину у Новоозерному літають безпілотники. Також вони опублікували відео, на якому можна почути звуки стрілянини та гучні вибухи

Оновлено (07:08): Міноборони країни-агресора, не уточнюючи місця атаки, повідомляє про удар по Криму двадцятьма безпілотниками. Відомство запевняє, що всі БПЛА нібито було збито.

"Чотирнадцять українських БПЛА знищено засобами ППО. Ще шість БПЛА пригнічені засобами радіоелектронної боротьби. Внаслідок припиненої терористичної атаки постраждалих та руйнувань немає", – йдеться у зведенні.

Вибухи в Криму: останні новини

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 5 серпня неподалку від Керченського мосту прозвучала серія вибухів. З'ясувалося, що російський танкер Sig, що знаходиться під санкціями США, підбив морський дрон.

Вранці 9 серпня у Джанкойському районі півострова лунали вибухи, місцеві помітили в небі вертольоти. Окупаційна адміністрація повідомила, що проводяться навчання.

10 серпня окупанти заявили, що Севастополь атакували безпілотні літальні апарати. У російському міністерстві оборони відзвітували про збиття двох дронів і нейтралізацію ще дев'яти.

Вас також можуть зацікавити новини: