Ворожі ракети били по Чугуєву рано вранці / фото Олег Синєгубов

З'явилися подробиці ракетного удару по Чугуєву на Харківщині. 16 липня Росія поцілила по мирному місту, коли люди ще спали. Внаслідок ракетного удару у житловому багатоквартирному будинку повністю обвалився під'їзд. 

Про це "Суспільному" розповіла міська голова Чугуєва Галина Мінаєва.

Ворожі ракети били по Чугуєву рано вранці. Рашисти хаотично обстріляли місто, "прильоти" було зафіксовано у різних районах.

Відео дня

"Ударів завдали дуже ранесенько, коли люди спали. Одна ракета потрапила у двір нашої школи, інша — в житловий багатоквартирний двоповерховий будинок в самому центрі нашого міста: коли люди спали, обвалився повністю під'їзд. Інший ракетний удар — по приватному сектору, в город потрапила ракета. Четверта ракета впала також у центрі міста, де магазин будівельних матеріалів", - повідомила Мінаєва.

Також вона розповіла про загиблих. Ракета окупантів вбила подружжя та їхнього сусіда. Одна жінка з будинку вижила. Мінаєва додала, що рідні загиблих та поранених людей зможуть отримати матеріальну допомогу. 

Як вже повідомляв УНІАН, 16 липня о 03:20 Чугуїв зазнав ракетного удару. Внаслідок обстрілу було частково зруйновано двоповерховий житловий будинок. Рятувальники розбирали завали та шукали тих, хто під ними опинився.

Вас також можуть зацікавити новини: