В Маріуполі окупанти влаштували стрілянин один з одним / фото ua.depositphotos.com

У тимчасово окупованому Маріуполі буряти застрелили росіянина. Тепер у місті розпочалася "глобальна стрілянина" та "полювання" одних окупантів на інших.

За словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, інцидент стався в Кальміуському районі міста.

"Ніколи не було і от знов. В Маріуполі буряти (або хтось інший з русні, дуже схожий на типом) застрелили іншого росіянина. Кальміуський район. Тепер глобальна стрілянина зі стрілкової зброї, купа "бурятів" намагається втекти хто куди. Їх переслідує купа росіян в формі", – написав він.

Відео дня

За словами Андрющенка, ймовірною причиною розбірок став алкоголь. При цьому він зазначив, що через цей інцидент небезпека для цивільних стрімко зросла.

"Хоча безпека та Маріуполь в окупації – давно взаємовиключні поняття", – резюмував він. 

Окупація Маріуполя: що відбувається в місті

Наприкінці грудня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що природня смертність в Маріуполі за час цієї фази повномасштабної війни, яку РФ веде проти України, зросла у вісім разів. У місті також є проблеми з комунальними послугами.

27 грудня в окупованому російськими загарбницькими військами Маріуполі військовослужбовці РФ збили пенсіонера та розтрощили кіоск. Інцидент трапився в Кальміуському районі по вул. Покришкіна/ пр. Металургів. 

Раніше російський окупант з Бурятії зізнався у воєнних злочинах проти цивільних українців у Маріуполі Донецької області. За його словами, росіяни цілеспрямовано били по житлових багатоповерхівках.

Вас також можуть зацікавити новини: