Мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка відібрала у окупантів майже нові БМП-3 та» Тигр " / фото Facebook

Збройні Сили України продовжують розбивати російських окупантів на різних напрямках. В окремих боях ворог отримує таку відсіч, що кидає свою техніку і починає просто тікати. Раніше про захоплення цінних військових трофеїв повідомила 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада. А тепер аналогічним подвигом відзначилася 59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка.

Про це члени підрозділу повідомили на Facebook: "Військовослужбовці 59 окремой мотопіхотной бригади імені Якова Гандзюка дають жорсткий опір ворогу. Тримаємо під контролем нашу ділянку фронту та не даємо окупанту просуватися далі, завдаючи йому значних втрат. Як людських, так і матеріальних. Беремо полонених, знищуємо ворожу техніку. А відтепер маємо гарні трофеї — майже новенькі БМП-3 та "Тигр", на яких орки везли в Україну "руській мир". Російські вояки опинились в українській землі, а їхні машини — в українській армії. Продовжуємо поповнювати нашу землю добривами, а ЗСУ — технікою та боєприпасами. Все буде Україна".

Військові трофеї 59 бригади / фото Facebook

Війна Російської Федерації проти України

  • Нагадаємо, 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.
Військові трофеї 59 бригади / фото Facebook

Вас також можуть зацікавити новини: