Юсов прокоментував малюнки літакив на російських аеродромах / колаж УНІАН, фото УНІАН (Віктор Ковальчук), Planet Labs

Після атак на аеродроми на території РФ росіяни почали вигадувати способи як захистити свої літаки. Вони стали "прикривати" їх покришками та навіть малювати графіті літаків.

Як розповів "24 каналу" представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи російську "творчість",  удари по ворожих обʼєктах – зокрема, аеродромах – є великою загрозою для противника. Через це в РФ почали перекидати авіацію на інші летовища, що не є простим завданням.

"Тому ми бачимо покришки й розмальовку графіті літаків – це спроба обманути застарілими методами сучасні технології та супутники. Тобто супутник відзняв, як вони малюють, але вони думали, що зможуть когось у чомусь обманути. Можуть ще шамана з бубнами пустити. Шаманізм, останнім часом серед політичної еліти Росії, дуже популярне явище", – пояснив Юсов.

Відео дня

Атаки по території РФ: останні новини

Вранці 1 жовтня безпілотники атакували Смоленську область РФ. Окупанти звітували про "придушення" пʼяти дронів. За повідомленнями росіян, минулося без руйнувань, проте згодом ЗМІ встановили, що дрони атакували Смоленський авіазавод. Коментуючи цей удар, у Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що було зірвано виробництво ракет Х-59.

Того ж дня було атаковано Сочі. ЗМІ писали, що є влучання в стоянку вертольотів, а до атаки нібито причетне ГУР МО.

Вас також можуть зацікавити новини: