Ворог атакує Харків / фото facebook.com/MNSKHARKIV

Ситуація на Харківщині неспокійна, окупанти не припиняють обстрілювати Регіон.  

Дізнавайтеся в онлайн-траснляції УНІАН, що зараз відбувається в Харкові та області. Головні новини 20.05.2022:

21:37 На Харківщині щось горить. За попередньою інформацією, через приліт спалахнув будинок.

Відео дня

20:48 Жителі Харкова повідомляють про ракетний удар по Київському району Харкова. Внаслідок обстрілу спалахнула пожежа, підтвердили в ДСНС регіону.

19:35 Наслідки удару по Лозовій від Харківської обласної прокуратури. Внаслідок удару пошкоджено будівлю міського палацу культури та близько 10 багатоповерхівок, що знаходяться поруч. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

18:24 Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішній ракетний удар по палацу культури у Лозовій.

17:35 Мер Харкова повідомив, що окупанти знищили у місті 30% житлового фонду. Він зазначив, що уроки буде зроблено. При будівництві нових будівель, шкіл і дитсадків обов'язково проектуватимуся бомбосховища.

17:20 ВСУ ліквідували російську техніку і склади, які вс рф використовували як військову базу за Ізюмом.

17:01 Орки у Харківській області, незважаючи на втрати, продовжують мародерити в українських селах. Артилеристи та Градобійці 92 бригади продовжують точними ударами перемагати ворога.

16:32  Щонайменше семеро людей, серед яких 11-річна дитина, поранені внаслідок ракетного удару по центру міста Лозова Харківської області, повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта. Снаряд потрапив до однієї з будівель близько 15:00. Триває гасіння пожежі та розбирання завалів, повідомили у ДСНС регіону.

16:16 Метро у Харкові відновить роботу у вівторок, 24 травня.

15:56 Протидія оргзлочинності та виявлення диверсантів: у Харківській області поліцейські проводять профілактичне відпрацювання.

15:31 По Одеській області завдано чергового ракетного удару із застосуванням авіації. Внаслідок ракетного удару зруйновано ТУАЛЕТ. Напевно, там ховалися бійці ЗСУ

15:20 Орки притягли до України БТР, що на 6 кілометрів транслює гімн СРСР.

15:06 У боях у Харківській області загинув віцечемпіон Європи та чемпіон. України зі спортивного орієнтування Олег Ленюк. У російсько-українській війні загинув ще один український спортсмен. У боях під Харковом 15 травня було вбито члена збірної зі спортивного орієнтування Олега Ленюка. Як повідомляє Федерація спортивного орієнтування України, спортсмену було лише 23 роки.

13:24 Харків'ян, які ще залишаються в метро, просять бути обережними: під час підготовки підземки до запуску на контактну рейку вже подали напругу, повідомляє міськрада. Заходити за обмежувальну лінію на платформах, спускатися на рейки — заборонено.

13:14 Харків'янка показала моторошне відео, зняте після повернення до зруйнованої квартири.

12:50 22 травня митці зі Львова та Харкова на благодійному концерті збиратимуть кошти на пікапи для тероборони. До заходу можна долучитися онлайн.

11:45 У харківському госпіталі помер тракторист з Полтавщини, який отримав поранення через влучання ракети. Сталося це вночі 20 травня, розповіла його мати.

10:35 Воїни-десантники 80 бригади ДШВ ЗСУ знищили два російські танки за допомогою протитанково-ракетного комплексу "Стугна" та американського "Джавеліна".

10:33 Минулої доби внаслідок обстрілів на Харківщині отримали поранення 3 людей.

09:45 Приліт снаряду у будинок у Дергачах, троє поранених у смт Шевченкове — голова ОВА Олег Синєгубов про ситуацію на Харківщині. 

Троє людей поранені внаслідок обстрілу смт Шевченкове. Обстріл стався вранці 20 травня.  В ніч на 20 травня снаряд влучив у приватний будинок у Дергачах. У Малій Данилівці внаслідок обстрілу близько 5 ранку 20 травня загорілися гаражі зооветеринарної академії. Попередньо, поранених немає. Протягом минулої доби російські окупанти із реактивних систем залпового вогню "Смерч", "Ураган" та "Град" обстріляли Київський та Салтівський райони Харкова, а також Олексіївку.

09:16 Вранці 20 травня окупанти обстріляли Малу Данилівку: згоріли шість гаражів та чотири авто.

05:07 "Відбій" тривоги в Харкові та області.

04:58 По всій Харківщині тривога. 

04:10 У Харкові та області скасували повітряну тривогу.

03:33 У Харкові знову чути вибухи. Жителі міста знімали місця "прильотів" на відео, проте військові неодноразово попереджали, що такі ролики можуть коригувати ворожі удари.

03:14 Місцеві Telegram-канали повідомляють, що вибухи не припиняються:

"У центрі чутні вибухи, є "прильоти". Про вибухи повідомляють в різних районах міста. Якщо ви знаходитесь в будинках, дотримуйтесь правило двох стін від вікон".

03:08 У Харкові та області оголошена повітряна тривога. Всіх жителів регіону просять перейти в укриття!

03:07 У Харкові чути вибухи

Раніше в Генштабі ЗСУ повідомили, що на харківському напрямку з 5 травня від російських окупантів звільнено вже 23 населених пункти.

Вас також можуть зацікавити новини: