Окупантам конче необходно взяти в облогу Сєвєродонецьк, попередив експерт / фото 112.ua

В Луганській області російським окупантам конче потрібно взяти в облогу Лисичанськ та Сєвєродонецьк, щоб у майбутньому мати певну основу для виходу на міждержавні перемовини.

Супротивник має певні резерви, й "кидаються російськими генералами в бій", щоб придушити українську оборону та домогтися свого, розповів військовий експерт Владислав Селезньов в ефірі національного марафону.

"…Їм конче потрібно взяти в облогу Сєвєродонецьк, Лисичанськ для того, щоб надалі мати певний базис для виходу на міждержавні переговори", - зазначив він.

Відео дня

Нагадаємо, Росія вдерлася в Україну рано вранці 24 лютого. Спочатку окупанти скидали бомби на військові об'єкти, а потім атакували й мирні міста, зокрема, на Луганщині, були постраждалі та жертви.

Потім між Україною та РФ розпочалися переговори, але вони ні до чого не привели.

Пізніше на частині сходу України вороги пішли у наступ.

Українські воїни давали супротивникові гідну відсіч. У розвідувальному управлінні Міністерства оборони США повідомляли, що в нашій державі знищено до 10 російських генералів.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко 16 травня попередив, що найближчими днями головною "гарячою точкою" фронту буде Сєвєродонецьк.

Вас також можуть зацікавити новини: