У Луганську уражено центр управління окупантів / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 13 квітня 2024 року, в тимчасово окупованому Луганську пролунали потужні вибухи. 

Удар по окупованому місту прокоментували у СтратКомі Збройних сил України. Повідомляється про ураження пункту управління росіян.

"Сили оборони успішно уразили пункт управління угруповання військ "Центр" противника в тимчасово окупованому Луганську", – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що вдень у пабліках тимчасово окупованого міста писали про "приліт" по скупченню російської техніки. Зазначалося, що вдарили поблизу машинобудівного заводу, де росіяни зібрали велику кількість техніки.

Війна в Україні: що відбувається на окупованих територіях

Днями на окупованій частині Херсонської області пролунав вибух у поліцейській дільниці окупантів. Повідомлялося про загиблого і поранених.

Відомо, що відділення "Новокаховське", куди й прилетіло, базувалося на четвертому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Дружби. Припускається, що по цілі відпрацював HIMARS.

Тим часом у Центрі національного спротиву повідомляють, що російські загарбники мінують сільськогосподарські угіддя на території тимчасово окупованої Херсонської області. У такий спосіб ворог намагається втримати захоплені території. 

Вас також можуть зацікавити новини: