Володимир Путін зустрівся з "воєнкорами" не просто так, вважають у ЦПД / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін не просто так провів зустріч з "воєнкорами". Після публічної бесіди, швидше за все, була розмова за зачиненими дверима.

Під час непублічної розмови їм "дали зрозуміти, за якими методичками потрібно працювати", розповів виконувач обов'язків керівника Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Шаповалов в ефірі каналу "FreeДом". Співрозмовник зазначив, що Кремль боїться витоків непотрібних відомостей.

"...Найближчим часом ми побачимо, як змінюється риторика воєнкорів. Їхні новини просто стануть прокремлівськими, тому що тих, хто відмовиться грати в цю гру, швидше за все, знищать", - поділився в.о. очільника ЦПД.

Шаповалов додав, що росіяни набагато більше довіряють деяким "воєнкорам", ніж більшості офіційних ЗМІ, які "забрехалися до неможливих меж".

Зустріч Путіна з "воєнкорами" - що відомо

13 червня Володимир Путін провів зустріч з низкою "воєнкорів" і "відзначився" вигадками щодо війни РФ проти України. 

Зокрема, диктатор стверджував, що Росія нібито може всерйоз розглянути питання про створення "санітарної зони" в українській державі, якщо не припиняться "прильоти" по російській території.

Пізніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що заяву лідера росіян про можливість створення в нашій країні "санітарної зони" можна вважати зізнанням у підриві Каховської ГЕС.

Вас також можуть зацікавити новини: