Внаслідок обстрілу пошкоджено приватні домоволодіння й легковий автомобіль / фото Донецька обласна прокуратура

Російські загарбницькі війська обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Град" місто Часів Яр на Донеччині, внаслідок чого вбито жінку та поранено п’ятьох цивільних.

Про це повідомляє Відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, 5 грудня 2023 року ворог атакував місто Часів Яр. За попередньою інформацією, російські війська впродовж двох годин здійснювали обстріл населеного пункту з реактивної системи залпового вогню "Град".

Відео дня

"Місцева мешканка 50 років від отриманих поранень загинула на місці. Ще п’ятеро людей – чотири жінки та один чоловік віком від 38 до 84 років зазнали осколкові поранення. Найстарша постраждала перебуває у тяжкому стані, за її життя борються медики", - наголошується у повідомленні.

При цьому, на момент атаки люди отримували від волонтерів воду та хліб.

Також внаслідок обстрілу пошкоджено приватні домоволодіння й легковий автомобіль.

У зв'язку з обстрілом, за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального Кодексу України).

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти останнім часом повільно просуваються крізь руїни міста Мар'їнка Донецької області. Нинішні російські операції проти Мар'їнки є частиною осіннього наступу, метою якого є розширення контролю над рештою Донецької області.

Вас також можуть зацікавити новини: