Окупанти обстріляли Чугуївську громаду на Харківщині/ фото УНІАН, Андрій Марієнко

Російські окупанти обстріляли територію Чугуївської громади на Харківщині. Вони вдарили по селу Клугіно-Башкирівка, після чого на місці "прильоту" виникла пожежа. Бомбардування призвело до загибелі жителів населеного пункту.

Відповідною інформацією поділився директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта в коментарі порталу "Суспільне". Більше інформації про обстріли розкрила мер Чугуєва Галина Мінаєва.

В результаті ворожих ударів загинули дві жінки. Ще один чоловік отримав поранення, його поточний стан невідомий. Після ударів виникла пожежа, а більше інформації з місця подій не надходило. Мінаєва закликала жителів Чугуєва і громади перебувати в укриттях або безпосередній близькості до них.

Відео дня

Нагадаємо, у неділю, 26 червня, російські окупанти обстріляли Харків і область. Удари наносилися по Харківському, Ізюмському, Богодухівському та Чугуївському районах. Ворог пошкодив житлові будинки, а пожежі зачепили господарські будівлі, гаражі та автомобілі. Через обстріли загинула 79-річна жінка, ще 7 жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: