В голові у Володимира Путіна могла перемогти "партія війни", вважає Олексій Арестович / фото REUTERS

Є питання, чи не перемогла в голові у президента РФ Володимира Путіна "партія війни".

Російському лідеру можуть доповідати неправдиві відомості про війну в Україні, і тому у нього могла виникати надія на просування чи не до Придністров'я, поділився побоюванням радник очільника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у російського політика та активіста Марка Фейгіна.

За словами Арестовича, зараз йдуть робочі консультації щодо мирного врегулювання "в стилі один дзвінок на добу-два з уточненням якогось там пункту, якогось там проекту чи позиції".

Відео дня

"...Тут ще питання - чи не перемогла в голові Путіна "партія війни". У стилі, як Financial Times написала, що оскільки йому доповідають неправдиву інформацію..., то у нього і виникла надія перемогти, захопити, мало не до Придністров'я коридор зробити, тому, що він не розуміє, що реально відбувається на полі бою, і йому здається, що ось-ось..., всього вистачає, вони обов'язково пройдуть, а тоді навіщо перемовлятися...", - сказав радник керівника ОП.

Нагадаємо, Росія вдерлася в Україну рано вранці 24 лютого. Ворог спочатку бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей, зокрема, в Києві, Харкові, Херсоні, Чернігові, Миколаєві, Львові та Одесі. Українські військові давали окупантам гідну відсіч.

Пізніше між Україною і РФ почалися мирні переговори, проте прориву поки немає.

Олексій Арестович 21 квітня спрогнозував, що війна України і Росії стане позиційною. Радник глави ОП також вважає, що українській державі загрожує ще один ворожий наступ.

Вас також можуть зацікавити новини: