Путін знищує мирне населення, тому що не може перемогти військових / REUTERS

Путінська армія в Україні не в силах здолати українських військових, тому знищує мирне населення і міста.

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" заявив російський опозиціонер Ігор Яковенко.

Він також нагадав, що в резерві у Путіна - ядерна зброя, яку той може застосувати.

Відео дня

"Іншої опції, окрім як подальшої ескалації, я не бачу. Для нього якась спроба переговорів, якогось іншого виходу з цієї війни просто неможлива. Тільки ескалація. Він буде знищувати мирне населення, українські міста до тих пір, поки не відбудеться якоїсь зупинки", - прогнозує Яковенко.

Опція переговорів, за його словами, для Путіна неможлива, так само як і для Володимира Зеленського. Все через те, що путінський майданчик пропонує неможливі речі.

Опозиціонер також переконаний, що Путін нічого не хотів би "відмотати" назад.

"Копатися в просторі між вухами цієї людини - справа досить невдячна. Тут потрібен психіатричний діагноз. А ставити його на відстані неможливо. Тут потрібні серйозні клінічні дослідження в стаціонарі тюремного типу. Я сподіваюся, що це станеться", - сказав він.

Нагадаємо, Зеленський впевнений, що домовленості про припинення війни повинні бути з Путіним, але він затягує цей процес: "Ми повинні домовитися з президентом РФ. А щоб домовитися, йому треба своїми ногами виходити звідти, де він там є, і прийти на зустріч до мене в будь-яку точку світу, крім України, РФ і РБ".