Путін заговорив про переговори з Україною / скріншот з відео

Російський диктатор Володимир Путін видав кілька заяв щодо кривавої війни, яку він розв'язав проти України. 

Як повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, на зустрічі з головами муніципалітетів Путін несподівано "занив", що Україна відмовилася від переговорів з РФ. Ба більше, він вбачає загрозу для української державності.

"Україна відмовилася від переговорів з Росією. Придурки, давно все закінчилося б... Формула миру Зеленського - це заборонні вимоги для переговорів", - заявив диктатор.

Також Путін зазначив, що "контрнаступ провалено", а ініціатива нібито на боці окупантів. Диктатор наголосив, "якщо продовжуватиметься те саме, що й зараз, українській державності може бути завдано непоправний і дуже серйозний удар".

Переговори з РФ - актуальне

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилися повідомлення про проведення "таємної зустрічі" США та союзників з Україною щодо мирного плану, де Київ хотів заручитися підтримкою своїх умов для проведення переговорів з Росією.

Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк підкреслив, що Росія активно вкладається у військове виробництво, а також збільшить армію 2,5-3,5 мільйона. У разі заморожування війни, РФ використовує отриманий досвід і стане втричі потужнішою.

Вас також можуть зацікавити новини: