На думку публіциста, раніше Путін ще не опускався до такого рівня / фото REUTERS

Президент РФ Путін, який сьогодні сказав, що озброєння його країни нібито "випереджає іноземні аналоги на десятиліття", ганьбить сам себе такими заявами. Диктатор перебуває у стані повного божевілля, проте усвідомлює ситуацію, у якій опинився.

Про це "24 каналу" розповів російський публіцист та політик Андрій Піонтковський.

Так, 15 серпня диктатор виступив на відкритті форуму "Армія-2022" у Підмосков'ї. Там він знову зробив чимало абсурдних заяв, серед яких були й спроби вихваляння зброєю. Путін казав, що РФ може забезпечити цією "найкращою" зброєю навіть інші країни. На тлі чималих втрат країни-агресорки в Україні та безлічі поразок окупантів такі заяви виглядають сміхотворно.

Відео дня

"Це показує, що він (Путін – УНІАН) вже перебуває у стані повного божевілля. Він, мабуть, усвідомлює д*пу, в якій опинився, і витісняє її абсолютно божевільними фразами", - прокоментував заяву диктатора Піонтковський.

На думку публіциста, раніше Путін ще не опускався до такого рівня. Зовсім недавно він просив в Туреччини та Ірану безпілотники, а нині він вихваляється озброєнням своєї країни. Мало того, він не тільки намагається запевнити усіх у своїй "непереможності", а й пропонує допомогу африканським країнам. Це свідчить про те, що Путін у відчаї. Він вже не знає, як брехати. У першу чергу, він бреше сам собі. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на форумі Путін говорив лише про Донбас, а про інші регіони України - не згадав.

Вас також можуть зацікавити новини: