Окупанти влучили у лікарню у Бериславі / колаж УНІАН, фото Телеграм-канал Олександра Прокудіна

Російські окупанти завдали прямого удару по лікарні в місті Берислав на Херсонщині. Про це повідомляє очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

"У Бериславі – пряме влучання в лікарню", - повідомив Прокудін.

Зокрема, внаслідок російського удару вщент знищено четвертий поверх, ще один – частково. Також ворожим вогнем пошкоджено машини "екстренної допомоги".

Відео дня

До цього Прокудін повідомляв, що ворог наніс пʼять авіаударів в районі міста Берислав.

За даними МОЗ України, стався обвал перекриттів. Також ворожим вогнем знищено 2 автомобілі "екстренки".

60-річний водій "швидкої" отримав осколкове поранення голови, черепно-мозкову травму та відкритий осколковий перелом правої гомілки. Наразі його стан середньої тяжкості. А 39-річний фельдшер отримав вибухову травму, контузію та осколкове поранення лівого колінного суглоба. Його стан середньої тяжкості. Постраждалим надається необхідна медична допомога.  

фото МОЗ України
фото МОЗ України

Ситуація у Херсонській області - останні дані

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу на Херсонщині противник здійснив 100 обстрілів, випустивши майже 700 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БМП-2, авіації, БПЛА. Тільки по Херсону ворог випустив 39 снарядів. Через російську агресію в регіоні одна людина загинула, ще 16 - дістали поранення.

Також сьогодні зранку окупанти вдарили по Херсону. Внаслідок цього обстрілу житлових кварталів міста загинули чоловік та жінка віком приблизно 50-55 років.

Вас також можуть зацікавити новини: