Окупанти вдарили по Херсону / фото Офіс генпрокурора

Російські окупанти обстріляли Херсон, внаслідок чого, за попередніми даними, загинуло дві людини. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак. "Серед них комунальник, який обрізав дерева", - зазначив він.

Крім цього, як деталізували у прес-службі Херсонської обласної прокуратури, 5 жовтня близько 09:30 збройними силами РФ здійснено артилерійський обстріл середмістя Херсона.  

"Під прицільний вогонь потрапили житлові будинки, а також нежитлові приміщення. В результаті ворожого обстрілу загинуло двоє цивільних людей – чоловік і жінка, які перебували на вулиці. Дані щодо травмованих та поранених уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Відео дня
фото Офіс генпрокурора

Зараз прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають заходи для документування злочину, вчиненого представниками збройних сил держави-агресора.

Як уточнив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, внаслідок ранкового обстрілу житлових кварталів Херсона  загинули чоловік та жінка віком приблизно 50 - 55 років.

Ситуація в Херсонській області

За добу противник здійснив 78 обстрілів, випустивши 445 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації, БПЛА, два з  них - ракетні. По місту Херсон ворог випустив 25 снарядів.

"Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу в Херсоні. Через російську агресію дві людини  дістали поранення", - додав він.

Крім того, близько 03:00 армія РФ вдарила з авіації по Одрадокам'янці та Миколаївці Бериславського району. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється.

Вас також можуть зацікавити новини: