Бердянськ атакували дрони / фото "Жовта стрічка"

У тимчасово окупованому місті Бердянськ Запорізької області у понеділок, 25 грудня (в Україні відзначають Різдво Христове), росіян атакували безпілотники.

Противопітряна оборона працювала понад 30 хвилин, поділився радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. "Понад пів години в Бердянську святковий салют ворожої ППО. Яка намагається збити БПЛА-щедрівки...", - зазначив він.

За попередніми відомостями, протиповітряна оборона супротивника відпрацювала "не дуже вдало, особливо в центрі". Андрющенко також написав фразу Marry Xmas (щасливого Різдва, - Ред. ) і біля неї додав зображення матрьошки.

Відео дня

Важливі новини Бердянська - сьогодні це треба знати

Варто зазначити, що російські окупанти захопили Бердянськ на початку повномасштабного вторгнення в Україну - у березні 2022 року. Українські воїни та члени підпілля активно протистоять супротивникам, у місті вже не раз лунали вибухи.

Зокрема, наприкінці травня стало відомо, що у місті Сили оборони України влучили у штаб одного з окупаційних підрозділів сил РФ. Нагадаємо, що Росія на українській землі вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 25 грудня 2023 року становлять приблизно 353 950 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: