Олексій Арестович / скріншот

Російські окупанти різко збільшили інтенсивність інформаційно-психологічних операцій проти України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович повідомив під час брифінгу.

"За минулу добу противник не зумів просунутися на жодній ділянці фронту. Навпаки, за попередніми даними, які потребують ще уточнення, ЗСУ звільнили на Харківщині місто Чугуїв, поряд з яким знаходиться важливий воєнний аеродром. Також вночі противник наносив ракетні та авіаційні удари по містам України: Київ, Житомир, Харків, Чернігів, Сумщина, Маріуполь. Наші ЗСУ наносять удари у відповідь, контратакують на окремих ділянках", - сказав Арестович.

Відео дня

Водночас, за його словами, противник різко збільшив інтенсивність інформаційно-психологічних операцій.

"І з'явився новітній фактор, про який би я хотів сказати. Цей фактор полягає в тому, що противник різко збільшив інтенсивність інформаційно-психологічних операцій, які проводяться проти нас з вами, проти населення України, ЗСУ, керівництва України, керівництва ЗС. Це означає дві речі. Перше - що їм погано вдаються вправи на землі і в повітрі, і саме тому вони збільшують атаки в іншому просторі - в інформаційному. По-друге, ми не маємо на це реагувати. Тому що головна мета противника і полягає в тому, щоб ми втратили психологічну здатність до супротиву", - пояснив радник керівника ОП.

Вас також можуть зацікавити новини: