Вартість таких терміналів на внутрішньоросійському ринку становить від 450 євро до 2843 євро / колаж УНІАН, фото t.me/istories_media

Термінал Starlink продають в Росії приватні торгаші. Вартість таких терміналів - від 450 Євро до 2843 Євро, писати Російський Telegram-канал"важливі історії".

Зазначається, що журналісти видання під виглядом волонтерів поговорили з представниками трьох російських майданчиків, де продають термінали Starlink для фронту. Стверджується, що термінали працюють тільки поруч з українськими кордонами, а кабінет пристрою підключається до мережі через Польщу.

"Вартість таких терміналів на внутрішньоросійському ринку становить від 450 євро до 2843 євро, а ціна на стандартну підписку починається з 50 євро на місяць", - йдеться в повідомленні.

Також з посиланням на продавців стверджується, що термінали будуть безперебійно працювати на окупованих територіях України, в тому числі в Криму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський мільярдер Ілон Маск заявив, що жоден його Starlink не був проданий Росії прямо чи опосередковано.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України відповіли, що термінали Starlink знаходяться у вільному продажу на території РФ.

Пізніше в ГУР додали, що термінали Starlink росіяни закуповують в арабських країнах.

Вас також можуть зацікавити новини: