В Україні загинув доброволець з Польщі / фото УНІАН

В одній з лікарень Харкова помер польський доброволець 49-річний Мацєй Беднарський, який воював проти російських окупантів. Як повідомило Польське радіо, доброволець, який боровся з росіянами, два тижні тому  потрапив у ДТП, після чого боровся за життя в лікарні.

Крім того, польська журналістка Кароліна Баца-Поґожельська, яка доглядала за Беднарським у лікарні, повідомила, що військового планували вивести з коми і перевезти до Києва.

скриншот з відео

Журналістка висловила вдячність лікарям військового госпіталю в Харкові за те, що зробили все можливе для порятунку військового.

Відео дня

Загибель іноземних добровольців в Україні

На початку серпня цього року стало відомо, що у бою за Україну загинули четверо білоруських військових з полку Кастуся Клиновського. Їхні імена не розкривалися. А в кінці серпня на війні загинув 22-річний доброволець з Великобританії Семюел Ньюї. Він брав участь у боях на  Донбасі. Ньюї захищав Україну понад рік. 

У травні в боях за Бахмут загинув американський ветеран. 27-річний Крістофер Джеймс Кемпбелл служив в Іноземному легіоні. До війни в Україні він воював у Іраку.

Вас також можуть зацікавити новини: