Фото facebook.com/MNS.GOV.UA

У момент ракетного удару окупантів по будівлі Миколаївської обласної державної адміністрації 29 березня в ній перебувало багато людей, яких там не повинно було бути.

Про це повідомив глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім в відеоінтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

За словами Кіма, він до останнього вірив, що там немає жертв, тому що не планувалося ніяких заходів, а підрозділи адміністрації були розосереджені по інших об'єктах.

Відео дня

"Коли я обдзвонив, хто там повинен бути, говорили, що там вісім осіб і троє, і всі начебто вийшли, ніби як пронесло, що нікого майже не було. Але потім, як з'ясувалося, не переселилося управління економіки, воно ще тиждень тому повинно було відселитися, але там хтось захворів, з якихось причин і якихось накладок. Суд вийшов переносити документи, в той момент збирав, переносив. І багато було людей, які там не повинні були бути, не планувалося. Збіг обставин", - сказав він.

Ракетний удар по Миколаївській ОДА: подробиці 

Як повідомляв УНІАН, 29 березня окупанти атакували дев'ятиповерховий будинок Миколаївської облдержадміністрації. Від попадання ракети сталося руйнування центральної секції ОДА з 9-го по 1-й поверхи.

В результаті обстрілу загинули 37 людей.

Днями ОДА опублікувала список загиблих.

Вас також можуть зацікавити новини: