фото facebook.com/DSNSMYKOL

З-під завалів Миколаївської облдержадміністрації дістали вже 36 тіл загиблих.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у своєму новому відеозверненні.

"Сьогодні 36 людей вже, секретаря дістали мого, самого останнього... Довго-довго шукали", – зазначив він.

Також Кім повідомив, що підписав розпорядження про заборону продажу металобрухту, військової техніки та боєприпасів за територію області.

"Це означає, що у нас буде тиждень добровільної здачі техніки. Ми дуже потребуємо ремонтної бази, снарядів. Також нагадую, що є кримінальна відповідальність за розграбування військової техніки та мародерство", – зазначив він.

Крім того, Кім попередив окупантів: "У всіх напрямках орки отримуватимуть...".

Ракетний удар по Миколаївській ОДА

Як повідомляв УНІАН, близько 08:45 29 березня в результаті обстрілу і попадання в дев'ятиповерхову будівлю Миколаївської облдержадміністрації сталося руйнування її центральної секції з 9-го по 1-й поверхи без подальшого горіння.gorenjez.

Відразу повідомлялося про 8 загиблих і 30 поранених в результаті ворожого ракетного удару по будівлі обласної адміністрації у Миколаєві.

Вночі 2 квітня стало відомо, що кількість жертв ворожої атаки в Миколаєві зросла до 31 людини.

За словами Віталія Кіма, ракетний удар по будівлі Миколаївської облдержадміністрації супроводжувався переміщенням противника на одній з ділянок фронту.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич висловив думку, що росіяни вирішили зруйнувати будівлю ОДА, оскільки там міг перебувати Віталій Кім.

Вас також можуть зацікавити новини: