Вежу "Москва-Сіті" атакували дрони / фото SOTA

Нічний приліт дронів до Москви і Підмосков'я свідчить, що російська столиця прискорено звикає до війни, яка перейде на російську територію, вважає радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Москва прискорено звикає до повноцінної війни, яка скоро остаточно перейде на територію "авторів війни", щоб зібрати з них усі борги… Все, що далі відбуватиметься в Росії, – об'єктивний історичний процес. Більше невстановлених дронів, більше розвалу, більше громадянських конфліктів, більше війни…", - наголосив Подоляк.

Удари по вежі "Москва-Сіті" 1 серпня та 30 липня - деталі

Як повідомляв УНІАН, у ніч на вівторок, 1 серпня, Москву атакували дрони. Мер Москви Сергій Собянін заявив, що кілька безпілотників при спробі прольоту в Москву збила російська протиповітряна оборона. За його словами, один БПЛА влучив у вежу "Москви-Сіті", пошкоджено фасад на рівні 17-го поверху. Водночас, стало відомо, що в Підмосков'ї російська ППО збила один безпілотник.

Відео дня

Перед цим, в ніч проти 30 липня росіяни заявили про звуки вибухів у Москві. Тоді у мережі з'явилися фотографії та відео ушкоджень офісної вежі "Москва-Сіті". Відомо, що там знаходяться три російські міністерства: цифрового розвитку, мінекономрозвитку та мінпромторг.

Вас також можуть зацікавити новини: