Українська авіація за добу атакувала 8 районів зосередження сил РФ / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Збройні сили України розкрили, що ще цікавого знищили за добу, окрім чергового російського Су-34. Як відомо, збиття літака офіційно підтвердив командувач Повітряних сил Олещук.

За даними Генштабу ЗСУ, окрім цього бойова авіація атакувала 8 районів зосередження сил окупантів. "Повітряні Сили ЗСУ сьогодні надвечір збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34", - уточнили там.

Також ракетні війська України знищили 1 артилерійський засіб противника. 

Відео дня

"Загалом ворог завдав 1 ракетний та 48 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах", - додало відомство.

Через атаки РФ є загиблі серед населення України. Руйнувань також зазнало житло людей та важливі інфраструктурні об'єкти. 

Що відомо про знищення чергового Су-34

Сьогодні повітряне командування "Схід" підтвердило збиття винищувача-бомбардувальника Су-34. До цього генерал-лейтенант Микола Олещук анонсував, що ЗСУ запустили ракети по двох літаках: окрім Су-34 ціллю також був Су-35. 

Близько 19:07 Олещук уточнив, що одна з боєголовок поцілила по потрібному літаку. "19.00 - небо чисте! Це і є результат роботи Повітряних Сил!" - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: