Авіація продовжує громити окупантів / facebook.com/PvkZahid

Авіація Сил оборони за добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника та чотири удари по ворожих зенітно-ракетних комплексах.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. "Також нашими захисниками збито три ворожих розвідувальних БпЛА типу "Орлан-10", знищено 2 розвідувальних дрони типу Zala, чотири баражуючих боєприпаси "Ланцет" та ще 5 - невстановленого типу. 

"Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили чотири райони зосередження живої сили, реактивну систему залпового вогню на вогневій позиції, два засоби  протиповітряної оборони, два склади боєприпасів, а також дві станції радіоелектронної боротьби противника", - зазначається у повідомленні.

Відео дня

Війна в Україні: новини

Найголовніша новина останніх кількох днів, це те, що українські сили досягли нових територіальних успіхів у ході контратак в районі Бахмута. Успіхи українських військових підтвердила британська розвідка та Інститут вивчення війни.

Тим часом окупанти партіями звозять з РФ засуджених на окуповану частину Луганської області. Там їм організовано 4-тижневі курси загальновійськової підготовки для подальшої участі у війні проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: