Партизани дізналися, які провокації вороги влаштували на частині півдня української держави / колаж УНІАН з фото t.me/atesh_ua та скріншоту

Російські окупанти на так звані "вибори" в Росії влаштували провокації на поки що захопленій частині території півдня України.

Противники, зокрема, у місті Каховка Херсонської області обстріляли "виборчу дільницю", повідомляє партизанський рух "Атеш" у Telegram, посилаючись на відомості свого агента з росгвардії.

"Мелітополь і Токмак (тимчасово підконтрольні росіянам міста, розташовані в Запорізькій області, - Ред.) теж є інфа про провокації з боку р*шистів. Уникайте великих скупчень (людей, - Ред.)", - зазначається в повідомленні.

Відео дня

Партизани також повідомили, що, за відомостями агента з так званого "міністерства держбезпеки" самопроголошеної "ДНР", у суботу, 16 березня, загарбники хочуть здійснити провокації в поки що окупованих Донецьку та Макіївці. "Жителі Донецька і Макіївки, будь ласка, нікуди не виходьте", - порадили в партизанському русі.

Важливі новини про "вибори" в РФ 2024 - сьогодні це варто прочитати

У РФ 15 березня стартували так звані "вибори" президента, і вони мають тривати до 17 числа. Країна-агресор, зокрема, вирішила провести "виборчі перегони" і на окупованих територіях України.

Українська сторона назвала такі дії супротивника незаконними. У Міністерстві закордонних справ України наголосили, що "російська диктатура давно не має нічого спільного з демократією, зокрема, з процедурою відкритих і конкурентних виборів". "Виборчі перегони" в Росії називають "виборами Путіна" (російський диктатор Володимир Путін, - Ред.).

Доброволець Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський попереджав, що під час псевдовиборів російські спецслужби можуть вчинити криваві злочини. За його словами, можливі вибухи в Москві.

Вас також можуть зацікавити новини: