Олексій Барановський вважає, що росіянам загрожують теракти, які можуть влаштувати співробітники ФСБ / колаж УНІАН зі скріншотів

Так звані президентські "вибори" в РФ 2024 може зробити "веселими" російська Федеральна служба безпеки - можливе повторення кривавого путінського сценарію.

Якщо ФСБ у Москві "влаштує якісь вибухи - це черговий злочин Путіна (російський диктатор Володимир Путін, - Ред.) проти російських громадян", розповів доброволець із Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський під час бесіди з "24 Каналом".

"…Не секрет, що Путін прийшов до влади, підриваючи будівлі у Москві. Зараз цей кривавий сценарій вони (російські спецслужби, - Ред.) можуть повторити. Операція під чужим прапором - це абсолютна класика радянських спецслужб", - зазначив співбесідник.

Відео дня

Барановський додав, що ватажок росіян дуже швидко відреагував на похід повстанців на територію Росію. "…Ще доби не минуло, як Путін вже зробив заяву щодо нашого походу. Це ознака того, що в Кремлі паніка. Вони зовсім не сподівалися, що голосування буде ось у такий спосіб (рейди, - Ред.). Що знайшлися люди, у яких є спеціальні "інструменти" для голосування (зброя, - Ред.)", - вважає "легіонер".

На його думку, це означає, що представники влади РФ не знають, як діяти у цій ситуації, і "вони починають думати, як зробити якісь теракти від імені Навального (померлий у російській колонії опозиціонер Олексій Навальний, - Ред.)". Доброволець попередив, що від кривавого режиму Путіна можна очікувати будь-яких злочинів.

Коли вибори в Росії 2024, і що сьогодні варто знати

Російські президентські псевдовибори заплановані на 15-17 березня. Нещодавно у мережі з'явилося відео з людьми у чорному, які назвалися агентами "бойових загонів Навального". Невідомі стверджували, що "вибори" без Олексія Навального - це не виборчі перегони, а також анонсували "сюрпризи".

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що "російська диктатура давно не має нічого спільного з демократією, зокрема, процедурою відкритих і конкурентних виборів".

Нагадаємо, на початку березня воїни Легіону "Свобода Росії", Сибірського батальйону та Російського добровольчого корпусу зайшли на територію Бєлгородської та Курської областей Росії. Згодом повстанці розповіли, що їм вдалося звільнити селище міського типу Тьоткіне. Російські військовослужбовці накивали п'ятами з позицій та залишили техніку.

Вас також можуть зацікавити новини: