Терористи порушують домовленості / Сайт бойовиків

За поточну добу від опівночі російські окупанти 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться у щоденному зведенні прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00, збройні формування Російської Федерації вже п’ять разів порушили режим припинення вогню", - зазначається у зведенні.

Відео дня

Так, на Луганському напрямку, одразу після опівночі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник двічі обстріляв українські позиції неподалік Новолуганського.

Читайте такожСили ООС ювелірно знищили позиції російських окупантів: яскраве відео

Крім того, з ручних протитанкових гранатометів окупаційні війська вели обстріл позицій оборонців Новоолександрівки.

Також зі стрілецької зброї окупанти вели вогонь по захисниках Оріхового.

Одночасно на Донецькому напрямку з аналогічного піхотного озброєння ворог вів обстріл опорних пунктів в районі Богданівки.

"За наявною інформацією, в результаті обстрілу противника, поранення отримав один український воїн. Йому було надано належну медичну допомогу та доставлено до військового лікувального закладу. Стан здоров’я нашого захисника задовільний", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв раніше УНІАН, жертвами конфлікту на Донбасі серед населення з початку року стали 44 людини. Також підконтрольні Росії члени незаконних збройних формувань продовжують забороняти місії проїзд/прохід на блокпостах по офіційних дорожніх коридорах у Донецькій і Луганській областях.