Паралельно рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених внаслідок обстрілів житлових будинків / фото УНІАН

Ворожих обстрілів сьогодні на Донбасі не зафіксовано.

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17:00.

«Упродовж поточної доби, 24 вересня, у смугах відповідальності наших бригад порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», - сказано у повідомленні.

Відео дня

У штабі ООС наголосили, що українські захисники перебувають напоготові адекватно реагувати на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Читайте такожНа Донбасі бойовики закладають на дорогах заборонені міни - ООС

Разом з тим зазначається, що в районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених внаслідок обстрілів житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 2 будинки, на 7 об’єктах роботи ще тривають.

Окрім того, саперами ДСНС розміновано понад 11 гектарів території в прифронтовому районі та передано на знищення 67 знайдених вибухонебезпечних предметів.

Перемир'я на Донбасі: що було раніше

  • 22 липня учасники Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) з урегулювання ситуації на Донбасі дійшли згоди щодо повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня.
  • 6 вересня ворог порушив режим припинення вогню на Донбасі, здійснивши обстріли українських позицій. Загинув український військовий, ще одного було поранено.
  • 22 вересня президент України Володимир Зеленський заявив, що режим тиші на Донбасі триває вже майже два місяці.