Окупанти вночі вдарили по трьох районах Дніпропетровщини / фото Валентин Резніченко

Російські окупанти вдарили по трьох районах Дніпропетровської області. Загарбники знову били по цивільній інфраструктурі і житлових будинках.

Про це повідомив голова Дніпропетровської Валентин Резніченко у своєму Telegram-каналі.

За його словами, в Нікопольському районі потрапили по Нікополю, марганцю та Червоногригорівській громаді. За попередніми даними, без постраждалих.

Відео дня

Крім того, вночі загарбники обстріляли Червоногригорівку, внаслідок чого там пошкоджено 15 будинків, підприємство, храм, лінії електропередач. У Нікополі без світла залишилися 2,6 тисячі сімей. У Марганці масштаби руйнувань ще встановлюються.

Також росіяни вранці обстріляли Синельниківський та Дніпровський райони. У Покровській громаді після вибуху спалахнула пожежа. Інформація про загиблих і постраждалих уточнюється. В Любимівській громаді ракета влучила в дачний масив.

Як раніше повідомляв УНІАН, вранці в понеділок, 29 серпня, ЗМІ повідомили, що в Харкові, Херсоні та Дніпропетровській області прогриміли вибухи. 

У свою чергу мер Харкова Ігор Терехов підтвердив, що в місті прогриміли вибухи. За його словами, окупанти о 6:00 вдарили по Харкову касетними снарядами.

Вас також можуть зацікавити новини: