Бійці 93-ї бригади повідомили, що в районі Тростянця утворилася локальна Чорнобаївка / фото Facebook

Воїни 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр розповіли, що в районі Тростянця на Сумщині утворилася локальна Чорнобаївка.

Відповідною інформацією ОМБр поділилася на своїй офіційній сторінці на Facebook. За словами українських бійців, в секторі з'явилося місце, де холодноярська піхота вже неодноразово розбивала окупантів.

Локальна Чорнобаївка / фото Facebook

Тут виникло "кладовище" ворожої техніки — БМП, танків і автомобілів. Однак противники продовжують прибувати в згадану точку, де автоматичними стають цілями для 93-ї ОМБр. Українські бійці жартують, що місце вже стало "намоленим", і розповідають про "теплі" зустрічі російських солдатів.

Відео дня

Нагадаємо, Чорнобаївка — це аеродром у Херсонській області, де окупантів накрили вогнем вже десять разів. Місце стало символом боротьби проти російської агресії.

Локальна Чорнобаївка / фото Facebook

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: