Біля Сватового важка ситуація / фото ua.depositphotos.com

За останні чотири дні на Сватівщині була важка ситуація, оскільки російські окупанти намагалися просунутися з районів Кармазинівки і Куземівки на Новоселівське та Новоєгорівку.

Про це повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лигосор. "Ворог намагався просуватися, застосовував дуже потужно артилерію і наземні групи "Шторм Z". Вони  намагались атакувати. Також регулярні війська кидали. Але наші хлопці втримали цей удар і тримаються на наших позиціях та наносять ураження ворогу", - зазначив він. За його словами, окупанти намагаються прорватися на Луганський і Харківський напрямок.

Лисогор підкреслив, що важка ситуація була й на інших ділянках фронту. Ворог продовжує атакувати й Білогорівку. "Там штурми не припиняються ані на хвилину. Ворог  розуміє, що наземними спробами наші позиції  важко взяти, тому застосовують там, переважно, артилерію та авіацію", - додав він. За його словами, воїни Сил оборони тримаються попри сильний натиск ворога.

Відео дня

За його словами, важка ситуація біля Кремінної, але українські бійці утримують позиції. 

Ситуація на Луганщині

За даними Генерального штабу Збройних сил України, на Луганщині окупанти мають великі втрати. У Сватовому Луганської області морг переповнений тілами загиблих російських окупантів і у місті стоїть нестерпний трупний запах. Окупанти через зростання своїх втрат фізично не встигають вивозити загиблих з місцевих моргів.

Вас також можуть зацікавити новини: