Є руйнування будинків у Лисичанську / фото УНІАН Синиця Олександр

Окупанти обстріляли лікарню у Сєвєродонецьку та будинки у Лисичанську.

Про це в Facebook повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Кількість пошкоджених багатоповерхівок у Сєвєродонецьку за вчора досі встановлюємо, знаходимо нові руйнування в тих кварталах, де загорянь після попадання російських снарядів не сталося. Ворогові не вдаються наступальні плани, як ось вчора під Новотошківським, тому він знову б'є по мирному населенню. Є руйнування будинків у Лисичанську, а також господарських споруд у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Новодружеську та Тошківці. Вночі пожежники впоралися зі стихією після загоряння даху лікарні в Сєвєродонецьку", - зазначив він.

Відео дня

Гайдай повідомив, що на лінії фронту "в цілому відбито дев'ять атак противника: знищено шість танків, п'ять одиниць броньованої та шість автомобільної техніки, чотири артилерійські системи".

Він додав, що підрозділи ППО збили два літаки, одну крилату ракету та один безпілотний літальний апарат ворога.

Росіяни продовжують артилерійські обстріли Попасної.

Нагадується, що вчора вдень в Сєвєродонецьку загорілися щонайменше 10 будинків, ще в багатьох багатоповерхівках вибиті вікна, пошкоджені дахи, є руйнування відразу у двох навчальних закладах і декількох магазинах, поранено п'ять осіб, які стояли в черзі в Центрі надання гуманітарної допомоги.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.
  • По всій Україні йдуть запеклі бої. Ворог бомбить міста, з особливою жорстокістю знищується мирне населення. Населені пункти буквально стираються з осіб землі.