Окупанти завдали удару по Херсону / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

В результаті обстрілу російськими окупантами Херсону загинули три жінки.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. "Російська артилерія вдарила по житловому кварталу в Херсоні. Загинули три жінки, які в цей час перебували на вулиці",- зазначив він. 

При цьому міністр додав, що місто та область щодня під ворожими обстрілами. "Лише за минулу добу окупанти вдарили по Херсонському району 10 разів із артилерії", - зазначає Клименко.

Відео дня

Удари по Херсону 

За даними Херсонської ОВА,  26 вересня російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів Херсонської області, унаслідок чого 12 людей зазнали поранень.

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив, що 27 вересня в Херсоні від отриманих травм загинув чоловік, який під час обстрілу знаходився в будинку.

Він зазначив, що минулої доби у Херсонській області унаслідок обстрілів дві людини загинули, а ще одна зазнала поранень. 

Він зазначив, що за минулу добу ворог здійснив 109 обстрілів, випустивши 604 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, бойових машин піхоти, авіації та безпілотників.

По місту Херсон окупанти випустили 33 снаряди. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію заводу та об'єкт критичної інфраструктури у Херсоні.

Вас також можуть зацікавити новини: