У Запорізькій області українські бійці звільнили від окупантів п'ять населених пунктів / фото Facebook

Десантно-штурмові війська Збройних сил України разом з іншими підрозділами Сил оборони Запорізького краю звільнили в області відразу п'ять населених пунктів від окупантів.

Про це командування ДШВ ЗСУ повідомило на своїй офіційній сторінці на Facebook.

Знищена техніка на Запоріжжі / фото Facebook

Українські бійці змогли відбити в Запорізькій області села Затишшя, Малинівку, Зелений Гай, Червоне та селище Веселе. Більшість з цих населених пунктів розташовані в Гуляйпільському районі.

Відео дня
Знищена техніка на Запоріжжі / фото Facebook

"Є реальна ситуація на полі бою, коли українські військові боряться за кожен клаптик нашої священної землі, за кожну нашу людину. І для воїнів Десантно-штурмових військ ЗС України — це надважливо", — заявили в командуванні ДШВ ЗСУ.

До повідомлення про звільнення п'яти населених пунктів прикріпили кілька фото. На них показується захоплене спорядження ворога і спалена техніка.

Знищена техніка на Запоріжжі / фото Facebook

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.
Захоплене спорядження окупантів / фото Facebook

Вас також можуть зацікавити новини: