Біля Бахмуту продовжуються інтенсивні бої / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Майор Національної гвардії, начальник штабу артилерії 4-ї бригади "Рубіж" Денис Нагорний розповів про останні події з Бахмутського напрямку.

В ефірі телеканалу "Еспресо" Нагорний зазначив, що окупанти продовжують закидати позиції українських захисників "гарматним м'ясом".

"На Бахмутському напрямку противник здійснює "м'ясні штурми", але українські захисники стійко тримають оборону. ЗСУ не відступають ні на метр та йдуть вперед. Противник став хитрішим і завзятішим. Військово-промисловий комплекс ворога зріс у рази. Росіяни перетворюють законсервовані танки на справну техніку й відправляють на фронт, що значно ускладнює Силам оборони проведення штурмових дій", - сказав Нагорний.

Відео дня

За словами майора НГУ, на Бахмутському напрямку рашисти нарощують темп свого наступу.

"Будемо тримати свої позиції до перемоги, поки не вийдемо на кордони України 1991 року. На Бахмутському напрямку ситуація контрольована, але противник вдається до контрнаступальних дій", - додав військовий.

Війна в Україні - ситуація під Бахмутом

За словами генерала Олександра Сирського, російські окупанти суттєво посилили своє угруповання та перейшли до активних дій у районі міста Бахмут Донецької області.

За словами експертів, Бахмут для Росії має колосальну політичну та ідеологічну цінність.

Вас також можуть зацікавити новини: