Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони України за 14 жовтня завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два - по зенітно-ракетних комплексах російських військ.

Також, як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ уразили пункт управління та два артилерійські засоби росіян.

Тим часом російські війська завдали два ракетних і 37 авіаційних ударів, здійснили 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій українських військ і населених пунктів.

Відео дня

" Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - повідомили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні - актуальне

Як писав УНІАН, з початку повномасштабного вторгнення втрати Росії в Україні попередньо склали понад 286 тисяч солдатів.

Крім того, РФ втратила не менше 4940 танків, 9337 бойових броньованих машин, 6833 артилерійських систем, 547 засобів протиповітряної оборони, 5265 безпілотників оперативно-тактичного рівня, 9225 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн, 971 одиницю спеціальної техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: