Ярош прокоментував ситуацію на фронту / фото УНІАН, Євген Кравс

Екс-лідер "Правого сектора", командувач "Української добровольчої армії" Дмитро Ярош назвав чотири найголовніші переваги, які наразі має російська окупаційна армія в Україні.

У своєму дописі у Facebook він зазначив, що йдеться, зокрема про боєприпаси та фортифікації. Крім того, має значеня повітряна складова - КАБи, ракети, дрони середньої та дальньої дистанції. Ще одним нюансом є хоч і обмежений, але більший за наш людський ресурс. Про недоліки останньої переваги каже залучення африканців, азіатів, латиноамеринців тощо на фронт.

"Якщо наша українська легітимна влада, наше військово-політичне керівництво, зможе за рахунок тотальної мобілізації всіх ресурсів Держави, технологічних новацій та допомоги союзників і партнерів досягнути паритету або переваги по цих напрямах, у нас і надалі залишиться шанс на Перемогу. І головне - Єдність! Єдність: у думках і діях, тилу і фронту, всіх українців - в Україні та поза нею", - написав Ярош.

Відео дня

Війна в Україні - останні новини

За останню добу на фронті відбулося 95 бойових зіткнень з російськими окупаційними військами. Найгарячіше на Куп’янському і Покровському напрямках, де сталося більше половини усіх боїв.

Інститут вивчення війни встановив три локації в РФ, де концентруються окупаційні війська. Аналітики вважають кількість наявного контингенту обмеженою, проте у разі наступальних операцій вони можуть змусити Україну перекинути і розтягнути війська вздовж кордону.

Вас також можуть зацікавити новини: