ЗСУ ліквідували сина-окупанта зрадниці України / t.me/a_shtirlitz

Українські воїни ліквідували сина зрадниці України Юлії Пастухової, яка перейшла на бік окупантів під час анексії Криму.

Як повідомив офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан "Штірліц", Пастухова - зрадниця українського народу, мічман Секретного відділу однією з частин ВМС ЗС України ще у вільному Севастополі. В 2014 році вона зрадила присязі народу України та перейшла на бік ворога.

"На той час вона виховувала сина (14 років). Минуло 8-м років, і син добровільно відправився воювати проти України. І як результат - свіжо-спеченного окупанта було ліквідовано під Херсоном. Доля колаборантів зрадників і колаборантів сумна", - пише "Штірліц".

Відео дня
Пастухова / t.me/a_shtirlitz

В місцевих севастопольських пабліках Пастухова пишається тим, що її син загинув у війні проти України, - "за ідею, за родіну".

Як зазначив офіцер, у Пастухової народився ще один син, йому більше року. "Цікаво, коли він досягне зрілості, - відправить вона його виконувати злочинні накази Кремля, чи можливо щось дійде до її хворого мозку?", - додав він.

Некролог / t.me/a_shtirlitz

Втрати РФ в Україні

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 10.11.23 орієнтовно склали: особового складу ‒ близько 309520 (+800 за минулу добу) осіб.

Крім того, на поточний момент знищено 322 російські військові літаки, 324 гелікоптери, 20 кораблів/катерів та один підводний човен. 

Вас також можуть зацікавити новини: