Житомирські десантники знищили дві БМП-2 окупантів з ПТРК «Стугна-П» / скріншот з відео

Воїни 95 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ записали на свій рахунок ще дві ворожі цілі. Вони підірвали БМП-2 разом з екіпажами і частиною особового складу російської армії.

Про успішну роботу 95-ї бригади відзвітували у прес-центрі Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"На відео зафіксовано як воїни-протитанкісти 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України майстерно застосовують вітчизняний ПТРК "Стугна-П" і феєрично спалюють дві ворожі бойові машини піхоти БМП-2", — розповіли в командуванні ДШВ.

У ролику показується, що перша ціль рухалася на досить високій швидкості біля лісопосадки. Машина вже частково зникла з поля зору, проте оператор "Стугни-П" зміг точно направити снаряд і підірвати її. Після удару екіпаж БМП-2, ймовірно, загинув, так як техніка збилася з маршруту і покотилася в ліс.

Друга ціль перебувала на відкритій місцевості, а поруч з нею знаходилися окупанти. Точний постріл в техніку гарантовано зачепив і рашистів, тому разом з БМП-2 вдалося ліквідувати частину особового складу російської армії.

Нагадаємо, згідно зі свіжими даними від Генштабу, з моменту повномасштабного вторгнення РФ втратила 3545 бойових броньованих машин. І кожен день ця статистика збільшується на кілька десятків.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: