ЗСУ продовжують бити ворога / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація сил оборони за добу завдала чотири удари по районах зосередження особового складу та військової техніки росіян, а також три - по його зенітно-ракетних комплексах. 

Про це йдеться уранковому зведенні Генштабу. "Нашими захисниками протягом минулої доби було знищено три ворожих БпЛА різного тип", - додали в Генштабі.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, два райони зосередження озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів та ще один важливий військовий об'єкт противника.

Відео дня

Також цієї доби ворог знову завдав масованого авіаційного удару по Україні, детальна інформація буде оприлюднена згодом.

Загалом протягом минулої доби противник завдав три ракетних удари, два з яких ЗКР С-300 по Краматорську, та 13 авіаційних ударів, здійснив близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.  

"Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається дуже високою", - попередили в Генштабі.

Війна в Україні: новини

Найгостріша ситуація наразі на Донбасі. Там йдуть безперервні бої в Авдіївці, Бахмуті та інших населених пунктах. Крім того, низку мирних населених пунктів окупанти продовжують обстрілювати.

Вас також можуть зацікавити новини: