instagram.com/nastya_rybka.ru

Агенти ФБР США намагалися зустрітися з Анастасією Вашукевич, також відомою як Настя Рибка, в тайській в'язниці.

Читайте також"Дивна історія": у США розповіли, що робитимуть із російською повією Настею Рибкою

Як повідомляє CNN з посиланням на високопоставленого чиновника королівства, влада Таїланду відхилила запит на зустріч з росіянкою, пояснивши, що затриманих можуть відвідувати тільки родичі або законні представники.

Відео дня

На початку березня Вашукевич заявила, що у неї є приблизно 18 годин записів розмов російського підприємця Олега Дерипаски про американські вибори. Вона обіцяла надати докази проти російського бізнесмена в обмін на захист з боку американського уряду. У Держдепартаменті тоді відповіли, що заявами Насті Рибки не цікавляться і захищати її не збираються, тому що вона не є громадянкою США.

Як повідомляв УНІАН, Вашукевич, на яку Дерипаска подав до суду за розголошення інформації про приватне життя, перебуває під слідством в Таїланді за проведення незаконних секс-тренінгів. Олега Дерипаску в США підозрювали у зв'язках з лобістом Полом Манафортом, якого разом з колишнім радником Дональда Трампа Ріком Гейтсом звинувачують у змові з метою відмивання грошей, дачі неправдивих свідчень, приховуванні інформації про іноземні банківські рахунки.